Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Nyårsafton!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sista dagen på gamla året. Har satt ut marshaller ser hur mysigt ut som helst. Var uppe tidigare än tuppen idag så när jag kommer hem ifrån jobbet så väntar sängen på mig känner jag. Annar så har jag ätit god frukost och druckit kaffe! med mycket mjölk såklart. Det är nu som jag ska reflektera över hur det gamla året har varit. Som vanligt har det bjudit på både roliga och tråkiga saker. En av de roligaste sakerna som hänt under året är när vi var i USA i somras. Det var helt underbart. God mat, oftast iaf, trevliga människor och ett helt annat tempo än vad vi är vana vid härhemma. En annan rolig sak som hänt är att min kära syster har förlovat sig. Det bästa som hänt under året är nog ändå att vi äntligen har fått en större lägenhet där vi faktiskt får plats båda två. Det känns hur fantastiskt som helst :D

Hoppas att nästa år för med sig en massa god energi och en massa positiva upplevelser och mod såklart.

 Tråkiga saker orkar vi inte med för tillfället så därför kommer jag inte att skriva några sådana här.

Hittade den här söta videon på nätet

http://www.youtube.com/watch?v=lHAshi4vdbg

ytterliggare en http://www.youtube.com/watch?v=GdYOmG98YTc

GOTT NYTT Ã…R!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ennvestjrneglitter

Dikt och bild är hämtad ifrån: http://i142.photobucket.com/albums/r103/nanne1960/Mina%20bilder/Ennvestjrneglitter.gif

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.