Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Arla morgonstund..

christmas_comments_04En liten hälsning till min älskling! Glöm inte att klicka på den ;)

Idag var jag uppe tidigt. Hade en underbar kväll igÃ¥r med lite skola, god mat som sambon lagat och mycket mys. Har blivit lite lite av det sista pÃ¥ sistone sÃ¥ vi har en del att ta igen…

Har varit sjuk  och inte kunnat träna så därför ska det bli extra skönt att träna ikväll. Helt sjukt egentligen. Jag älskar att ligga i soffan och äta god choklad och mysa tillsammans med min älskling och en god bok. Nu har jag inte kunnat träna på en vecka och då får jag abstinens, måste träna. Det är också extra skönt när jag har tränat att sjunka ner i soffan med en god bok.  Sambon blir gladare också när jag har tränat eftersom jag blir gladare och orkar mer. Det har varit mycket på jobbet och i skolan på sistone så det har inte blivit så mycket fritid.

Julförberedelser har det inte blivit så mycket av den senaste veckan. Jag har köpt en röd amaryllis som snittblomma för första gången och den är så fin nu när den har slagit ut och står i all sin prakt i köksfönstret. Hihihi.. har fortfarande inte vant mig vid att jag faktiskt har ett köksfönster numera. Fler än ett fönster har jag också. Helt sjukt egentligen när jag tänker på det.  Lite julkakor vill jag baka men det får skjutas lite på framtiden. I helgen blir det mera mys, luciamys. Mer mys och kramar åt folket.

x-mas-cupcakes-leila härligt juliga cupcakes från leilas mat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.