Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Helgen som var…

Då går helgen mot sitt slut. Inte för att jag är direkt ledsen för det. Jag har jobbat hela helgen och tycker snarare tvärtom att det är skönt att den är slut för då får jag vara hemma och mysa lite med sambon istället.

Igår så gick S:t Eriksloppet av stapeln. Det är en halvmara som springs i de centrala delarna av Stockholm. Sambons bror sprang på tiden 1.51.28 en mycket bra tid tycker jag. Jag hejade på deltagarna vid Vasaparken och sambon stod vid Hornstull. Tyvärr så missade jag den deltagare som jag var där för att se. Han hade redan passerat när jag kom dit ifrån jobbet men de övriga fick lite extra påhejning. Vädret var likadant som förra året nämligen regn så det behövdes lite extra peppning. :)

Det har varit trevligt med alla sköna människor på jobbet. Idag har vi haft uttagningar av nya spinningledare också och det är alltid roligt när det händer lite xtra på lokalen.

Igår bakade jag cocostoppar, de blev jättegoda men gjorde faktiskt inte som jag brukar och smaska i mig allihopa utan nu finns det faktiskt några stycken i en burk. Kan vara bra att ha när suget sätter in ;)

Måste bara testa att baka cupcakes någon dag också. De ser ju bara så smaskiga ut eller vad säger ni?

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.