Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Frodig grönska :)

  Kakmonstret vill ha alla kakor!!! Mohahhahaha!!!

Bilden är hämtad ifrån www.flickr.com.

Så nu var jag på jobbet igen då. Inte speciellt roligt att jobba en dag när de flesta andra är lediga. Det som piggar upp är dock att det utanför fönstret prunkar av frodig grönska med den där härligt nygröna färgen som bladen har innan de fått för mycket sol. Radion spelar lugna favoriter inget konstigt eftersom personen som jobbade igår alltid lyssnar på den kanalen. Har inte hunnit byta kanal ännu, den är rätt bra att ha som bakgrundsmusik när jag läser också har jag kommit på.

Har föräldrarna i Aten för tillfället. Hoppas att de har det jättemysigt för det förtjänar de.

Min chef har Vattumannen bokhandeln på Drottninggatan som favoritbokhandel och jag har aldrig fattat varför förut men igår var jag inne för första gången och nu förstår jag. Det kändes lite som att komma in på ett spa och energin i rummet var hög men du blev lugn. Jätteskönt. Dessutom så hade de en massa trevliga saker ifrån Kreativ Insikt (http://www.kreativinsikt.se/)som är ett av mina favoritmärken efter att ha fått ett jättesnyggt halsband av min kära lillasyster i julklapp.

 Denna underbara bild är ett kort som går att köpa på Kreativ Insikts hemsida och det är också därifrån jag lånat bilden. www.kreativinsikt.se

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.