Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Vilken underbar morgon!!!

Vilken underbar morgon det har varit. Det var inte jättekallt när jag cyklade till jobbet kvart i 6 imorse. Solen sken redan ifrån en kvarblå himmel med några få små molntussar på. Det luktade helt underbart, sommar med en massa sköna dofter. Fåglarna kvittrade och sjöng lyckliga i solen och blommorna strålade. Det låg ett trollskt skimmer över scillorna som blommade under de två stora träden vid cykelstället utanför vårt hus. Helt underbart. Synd att den trollska stämningen sedan försvinner frampå dagen för det är den som är bäst. Önskar verkligen att jag var mer av en morgonmänniska än vad jag är. Visst är det något speciellt med solnedgångar också men just när solen går upp på sommaren och daggen fortfarande ligger kvar i gräset intensifieras alla dofter. Det känns som om det är något orört över dagen.

Annars måste jag säga att jag verkligen älskar Sandra Ohs karaktär i Grey´s anatomy. Likaså Lucy Lius karaktär i Cashmere mafia. Det är något speciellt med dessa nästan hänsynslösa, egoistiska karriärkvinnor. :)

Hade tänkt att ladda upp en härlig sommarbild men hemsidan vill inte riktigt vara med så det får bli en annan gång istället.

*kram*

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.