Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Så på lördag smäller det då är det riktiga Melodifestivalen. Vi kommer att ladda upp med nyttiga snacks och god dricka. Självklart i goda vänners lag.

Annars har det varit en bra dag idag. Jag har hämtat en bok jag beställt på biblioteket Fördjupade studier i katastroffysik lovar att återkomma vad jag tycker om den. Jag har läst Tusen strålande solar av Khaled Hussein och den var jättebra men sorglig. Karaktärerna i boken har lite val att göra som påminner om att välja mellan pest eller kolera. Men den har ett lyckligt slut och ett sorgligt slut så jag fick lite av varje. Håller just nu på att läsa Flyga drake som är boken innan Tusen strålande solar och den är också sorglig. Frågan som ständigt dyker upp i mitt huvud är Kommer det någonsin att bli fred därnere där boken utspelar sig?. Samma fråga som kom upp efter att ha sett den senaste Rambofilmen på fredagen med min sambo. Det blir lite av en hopplöshet och samtidigt en lycka över att vara så lyckligt lottad att jag faktiskt inte bor där det är krig eller finns stränga lagar som talar om vad du får säga eller bära för kläder.

Idag är det kjol och lockigt hår som gäller, lite sensuellt trots att jag inte får se min älskling förräns klockan är jättemycket. Men men sånt är livet ibland. Nu på fredag så får ni inte missa så ska det låta med Robert Gustafsson för det tänker inte jag.

*KRAM*

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.