Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Lite innan 06 vaknade jag imorse och var superarg. ARG för att jag tvingas jobba över 6 timmar själv idag. Men med facit i handen visst det är inte roligt att jobba själv, ingen att prata med osv men idag har det faktiskt varit skönt att vara själv. Jag är fortfarande inte frisk. Känner mig som 100 år och låter som min älskade lillasyster gjorde när hon hade problem med astma när hon var liten.

Det är lustigt det där med lillasystrar, de blir liksom aldrig stora. Speciellt inte när de är yngst. Det är samma sak med min yngsta kusin Johan på mammas sida. När jag tänker på honom så är det fortfarande den lille Johan som han var när han var liten. Det känns nästan som om jag aldrig har sett så små händer och fingrar som han hade. Men det har han tagit igen med råge idag när han är en lång och ståtlig man med en hel radda av tjejer som gärna skulle vilja ha mer med honom att göra.

Så dagens mission var att fördela gamla kläder som vi sålt så att de kommer ut på rean nästa vecka. Väldigt dammigt så nu är jag helt tät och har väldigt hes röst. Sexigt va! ;)

Kram på er!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.