Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Vårkänslorna kommer krypande, snödropparna blommar för fullt och när jag cyklar till jobbet vid kvart i 6 på morgonen är det fortfarande så lite trafik att det faktiskt går att höra fåglarna. Underbart! Kanske är det därför som jag faktiskt känner mig relativt pigg idag trots den tidiga timmen. Längtar efter solen dock, den har varit borta lite för många dagar nu för att det ska vara roligt.

Min kära syster har semester och är uppe i fjällen och åker skidor, hoppas att hon har det alldeles underbart med sin sambo och njuter av ledigheten. Hon jobbar alldeles för mycket i vanliga fall, önskar att hon skulle ta hand om sig själv lite mer. Alla behöver ta hand om sig själva, det behöver inte vara svårt eller tidskrävande men det är alltid bra för själen.  Själv sjunger jag det känns bra för min själ, nu när jag har börjat plugga igen så blir det tyvärr lite lite tid åt den saken. Ska se om jag kan göra något åt det.

Ta hand om dig!

Glömde att jag fick tips om en bra länk igår så nu tänkte jag lägga ut den här: www.dafont.com alla möjliga teckensnitt som man kan tänka sig. Extremt bra om man som jag tänker använda den till scrapbooking eller att göra en kalender för 2009 :) Genom att skriva den text du vill ha i den lilla rutan så kan du se hur den blir med olika typsnitt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.