Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Idag har den avnjutits årets första semla den kommer säkert att efterföljas av några fler. Den var supergod, alldeles nybakad och så innehöll den mycket mandelmassa. Viktiga komponenter. Dock var det som alltid för mycket grädde men det är juväldigt lätt att skrapa av. Det har också varit en perfekt dag att fika på. Med regn i luften och knappt en enda liten skymt av solen så är det skönt att krypa ned i en fotölj och dricka varmt te och umgås.

Jag har också märkt vilken skillnad det är när däcken på min cykel är nypumpade. Det går mycket lättare att cykla. För mig var det verkligen ett ljus som gick upp när det blev så påtagligt, inte konstigt att de pratar om hur viktigt det är att ha luft i däcken på bilen. Då slipper vi också en massa onödiga utsläpp. Luften i Stockholm är inte speciellt bra just nu, alla har dubbdäck på sina bilar och river upp en massa skit som fastnar i lungorna, isch.

Jag har börjat läsa företagsekonomi. Väldigt intressant och så mycket forskning som gjorts på köpbeteenden och hur de kan påverkas. Tror att det är få som inser hur styrda vi egentligen är av företagens marknadsföring. Den reklamen som  gått på TV påverkar säkert undermedvetet när du väljer mellan två produkter och du sett reklam för den ena.

Nu ska jag laga lite varm, god mat *mums*

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.