Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Opera

Paul Potts som tävlade i Britan Got Talent har verkligen bidragit till att öka populariteten för Opera. Jussi Björling kan han förvisso inte slå men det är det få som kan å andra sidan.

Jag blir så sugen på att sjunga när jag hör honom. Har dock ingen lust att störa grannarna utan jag får vänta tills imorgon. Ska till sångpedagogen på fredag så det är väl dags att börja öva lite nu så att jag har något att sjunga då. Känns som om jag har glömt allt vad teknik heter men men det löser sig. Förhoppningsvis kommer det tillbaka igen när jag börjar sjunga igen. Är lite orolig dock för min näsa är lite snuvig. Här kommer länken till Paul Potts så att ni också får njuta lite:

http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg&mode=related&search=

Jag har börjat på självförsvarskurs också genom Friskis&Svettis. Jätteroligt, men jag förstörde rösten helt genom att skrika i lördags. Får inte ta i riktigt lika mycket nu på lördag. Jag gick ut ifrån kursen flera blåmärken rikare men lätt om hjärtat. Den stackars tanten som timade upp med mig visste inte vad som väntade ;)

Ha det skönt i natten!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.