Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Rolig helg

Vilken trevlig fest det var och alla var så bra utklädda. Det var minst två personer som jag aldrig skulle känna igenom jag mötte dem på gatan idag. En av dem var en kille som klätt ut sig till spökplumpen, hur bra som helst. Eftersom han hade en svart strumpbyxa över ansiktet så hade han lite svårt att dricka och det var helt omöjligt att se vem det var. Själv var jag en snygg grön skogsalv med knall lila hår och min sambo var en tuff Rocky med blåtira och lite blod rinnande ur näsan. Blåtiran var ditsminkad av mig och riktigt snygg om jag får säga det själv. Visst skulle det vara mysigt att bli upphämtad i en så´n här: pumpa2__b370mBilden är hämtad ifrån Hennes hemsida.

Nu är det ju november och jag börjar bli riktigt sugen på att testa den nya blossaglöggen och marabous vinterchoklad. Ballerina kexen har också kommit i en julig smak som ska testas. Ja det finns helt enkelt en massa roligt kvar att göra. Men just nu så är det tvätten som väntar på att bli hämtad. tvtt_11

*kram*

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.