Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Pride

diskokulaFör alla er som missat de gosande paren på sta´n så är det nästa vecka dags för prideparaden. Japp så det är bara att hålla sig inomhus om det inte passar. Själv ska jag försöka att titta på paraden, den beräknas ta cirkus 3 timmar japp det stämmer i hela 3 timmar så kommer glammiga personer som klätt ut sig att gå i en parad genom sta´n. Mysigt eller hur :)

Dessutom så finns det en massa gratisnöjen i sta´n nu under sommaren som det gäller att passa på att titta på. En av dessa handlar om Gud och hans representant på jorden nämligen Carola. Ja ni läste rätt Carola. Den verkar jättespännande har premiär nu i helgen och spelas under stora eken på djurgården. Jag som inte riktigt vet vad detta innebär ska gå in på parkteatern och titta efter. Det går bara inte att motstå en sådan utmaning. en annan rolig sak är att Vasastans BK har match i Vasaparken på söndag tror jag det var om jag inte minns helt fel. Det går ju inte heller att missa. Vasaparken är ju dessutom en av de parker i sta´n där du får dricka alkohol dygnet runt vilket gör att det faktiskt går att ta med sig några kalla pilsner ner till matchen och lite chips kanske om vi har tur. Bilden är hämtad ifrån: http://evenemangsbloggen.files.wordpress.com/2009/04/fotboll.jpgfotboll

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.