Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Nya spinningskor!

spinningskor Igår fick jag äntligen chansen att inviga mina nya spinningskor. De var hur sköna som helst :D Vilken skillnad att äntligen kunna göra riktiga rundtramp istället för att glida ur korgen som används när det är jympaskor och inte spinningskor som används.

cupcakes Känner för att baka i helgen om det blir lite kallare och regnigare väder. Det hade varit skönt att bara vara hemma och pyssla. Vi har också en massa saker som vi handlade i England. Det hade dessutom varit väldigt roligt att få baka cupcakes och ännu roligare att få äta dem ;)

sondag-03s62-krasse_155828w Jag vill pyssla på balkongen också och plantera växter i våra balkonglådor. Jag har införskaffat några men det går alltid plats några till. Jag ska dessutom så lite tänkte jag men det får vänta lite längre tills den överhängande risken för frost är borta.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.