Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Nu var det klart att det blev Petra Mede som blir programledare för melodifestivalen 2009. Skönt med en ny programledare tycker jag, hoppas att hon är lika rolig där som i morgonsoffan :)

Nu är det inte långt kvar alls till jul. Har julkänslan infunnit sig hos dig än? Hos mig har den det inte. Har dessutom börjat att ångra att jag skall tillbringa julen utan min älskling. Det är inge bra :(

x-mas-cupcakes-leila1

Annar så sitter jag och äter lite gott julgodis som en av våra underbara gyminstruktörer hade med sig till oss i repan. Fruktansvärt gott men väldigt onyttigt men ibland måste jag bara få synda lite. De kan ju inte bli fel med mörk choklad, nougat och diverse smaskens produkter inuti som nötter, havregryn och rispuffar. Vi har inte gjort något julgodis ännu men jag tror att det blir lite sådant efter jul istället för oss. det funkar ju det också :)

Igår vart det intensivpass med Anna. Superroligt att få vara med på hennes pass. Har inte haft någon chans förut då de alltid brukar vara fullbokade men igår lyckades jag knipa en av de åtråvärda platserna :) Känner mig lite stel idag men det verkar ha gjort susen för min onda rygg med träningen för den känner jag inte alls av lika mycket idag.

Ikväll så blir det förmodligen dansbandskampen alternativt tv-spelskväll. Jag vet inte riktigt ännu det beror på vad min manfriend säger ;)

Ha det bra därute i mörkret!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.