Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Nu sitter vi på bussen på väg hem ifrån mina föräldrar och hem till Stockholm igen. Det ska bli skönt att sova i sin egen säng men tråkigt att de är så långt borta igen. Det är skönt när bussen har sköna säten och internetuppkoppling även om linan just idag är lite seg. Veckan har varit lång med tuffa dagar och mycket jobb. Det tar tid att komma på fötter igen efter semestern. Dessutom blir vi så mycket tröttare än efter att ha gjort de vi själva vill hela dagarna.

Så vad har vi då gjort i helgen. Efter att ha tillbringat fem timmar på bussen i lördags så var vi äntligen i Borås. Där blev det lite god thaimat till lunch och morotskaka på café till efterrätt. Sedan åkte vi med syrran och hennes fästman ned till Varberg. Där väntade resten av familjen med ett lyxigt dukat bord fullt med en massa kräftor, räkor, pajer, goda såser och så krabb benen såklart. Det blev en riktig festlig kräftskiva, klackarna i taket, mycket snaps och mycket sång. Precis så som det ska vara.

Idag vaknade vi halvtidigt runt halv tio trots sen läggtid kvällen innan. Efter en god frukost med hela! familjen samlad så väntade solen och det salta vattnet på oss. Det blev ett dopp i böljan den blå och inte var det speciellt kallt heller. Runt 18 grader med lagom mycket sälta. Det var så att det gick och simma en liten bit men inte för långt. Stod jag med halva kroppen under vatten och halva över var det riktigt skönt. Solen värmer ju fortfarande på rejält när den väl är framme. Sedan gick vi till 3-toppar och avnjöt lite god glass för det hör ju sommaren till och vi har faktiskt inte varit i Varberg på hela sommaren. Helt otroligt. Det är första sommaren under hela mitt liv tror jag faktiskt som jag inte har varit i Varberg under högsäsong och semestrar. Men det tog vi igen idag det vill jag lova. Dessutom har det aldrig hänt att vi har varit nere i Varberg samtidigt hela familjen med nuvarande konstallationen. Underbart!

 

innan vi anländer till Stockholm igen. Till dess får ni ha det bra därute i Sveriges avlånga land.

Kramar kakmonstren

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.