Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Hemma i Sverige igen

Då var vi hemma i Sverige igen. Vi har tillbringa sista veckan på semestern hemma hos mina föräldrar och träffat gamla kompisar och släkt. Fick se en kompis nya kotte som var jättesöt och ska heta Alvin precis som i Alvin and the chipmunks. Sista veckan blev inte så lugn som var tänkt ifrån början men den innehöll många roliga möten och mycket bilkörning som är roligt när jag inte har tillgång till bil i vanliga fall.

Vi har börjat att aklimatisera oss igen men det går lite trögt. Det är fortfarande så att det är svårt att sova på kvällen och extremt svårt att komma upp tidigt på morgonen. Hade vi fått hade vi gärna sovit till 11-12 på dagen och somnat vid 3-tiden på kvällen. Vår resa var toppen. Vi fick se och uppleva mycket och insupa atmosfären i USA. Det känns inte som att de kunde ha varit bättre. Vi har upplevt så mycket och när vi kom hem igen så var allt precis som vanligt. Det kändes konstigt.

Har varit inne och tjuvkikat på korten ifrån min systers bröllopsresa som gick till Bali. De såg ut att ha haft det underbart.

Nu ska jag gå hem från jobbet och ut i solen!!! :)

*kram*

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.