Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Fel lÃ¥t vann, eller…

Så alla ni som såg på melodifestivalen igår, tyckte ni att fel låt vann? Själv tycker jag att de rätta låtarna gick vidare till finalen och likaså min sambo. Han om någon har koll. Märkte ni också att Sanna Nielsens låt var väldigt lik Greklands bidrag till eurovision för två år sedan. Han har helt rätt dessutom vi spelade den låten när Sanna sjöng sin låt för andra gången och visst är refrängerna jättelika.

Annars så har det varit mycket att komma fatt med här hemma i veckan. Vi pluggar båda halvtid och jobbar heltid vilket har inneburit konstant läsande efter jobbet i 3 veckor nu och då kommer städning och tvätt i andra hand men nu kunde vi inte smita undan bergen längre. Det var bara att ta tjuren vid hornen.

Men igår var vi ute och gick i 4 timmar i solen. Supermysig. Vi gick till Hammarbysjöstad och runt lite i Sickla och sedan så fuskade vi och tog bussen hem ;)

Nu ska vi sova trötta efter dagen som varit som avslutades med ett intensivpass med Bo Olsson och ett tillhörande besök på Max på hemvägen.

Natti, natti!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.