Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Har för första gången fått möjlighet att gå på svettisdagarna. Det är inspirationsdagar för ledare och instruktörer i F&S. En massa intressanta föreläsningar och inspirationspass. Hur kul som helst. Det var faktiskt så att jag blev lite intresserad av att bli ledare själv.

Har haft syrran här i helgen också så jag har umgåtts jättemycket med båda mina systrar. Det har bland annat inneburit att jag är trött nu eftersom jag har tillbringat både lördag och söndag med  andra Friskis entusiaster. Sedan har jag ägnat resten av tiden till att umgås med två toppensystrar.

Idag har jag namnsdag det är nämligen Elisabet idag :) Jag har firat med lite god mörk choklad. Jag har köpt jultoapapper och julhushållspapper också. Har dessutom spanat in en snygg adventsljusstake. Har lite planer på att eventuellt införskaffa den imorgon. Måste köpa sådanadär snygga kanalljus också så att det inte rinner så mycket. Jag har redan förstört för många dukar med stearin som det är.

Imorgon ska jag till min naprapat. Funderar på att gå ner på stan en sväng först. Men men får se hur det blir med den saken.

over and out

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.