Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Smultronställen…

Nu har jag hittat ett smultronställe till i sta´n. När jag och min sambo skulle gå på bio igår så var vi lite tidigt ute. Dötid i stan är inte så roligt och kallt var det. Vi gick in på kulturhuset, supermysigt. Där hittade vi läsesalongen som är mitt nya smultronställe. En lugn oas mitt i myllret av människor. Passade på att låna lite böcker så jag klarar mig eftersom vi är tv lösa denna helgen. Väldigt skönt faktiskt. :)

Vi var och såg Sicko av Michael More. Jag kan verkligen rekommendera den. Den gör så att man får ett lite annorlunda perspektiv på tillvaron och så sorgligt nog ser att vi är på väg åt samma håll som USA vad det gäller sjukvården i Sverige. Hoppas dock att alla människor i Sverige inte köper det så att vi aldrig hamnar där.

Jobbar hela helgen så det kommer att bli en lugn helg.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.