Prenumerera på
Inlägg
Kommentarer

Melodifestivalen

Så nu på lördag är det igång igen, Melodifestivalen! Vi ska hjälpa några kompisar att flytta så vi får jobba för den goda pizzan som jag hoppas kommer efteråt till melodifestivalen. För även om jag häpnar över hur många låtar det är som jag absolut inte tagit ut om jag satt i juryn så är det ändå lite nostalgiskt roligt att sitta och titta på alla bidragen. Min sambo är helt såld iofs så jag har inte så många alternativ.

Imorse vaknade jag inte före klockan vilket faktiskt har hänt flera gånger annars när jag har öppnat. Däremot så var frukosten fenomenalt svår att få att stanna kvar i magen för att inte säga hur svår den var att få på plats i första läget. Min mage dansar fortfarande tango lite grann måste jag säga. Hoppas den lugnar ner sig snart.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.